torsdag 29 december 2011

Alliansenkross

Viby har piskat Knislinge förut. 2006 - Vinst med 4-2
Då är det bara att konstatera att inget av Vibylagen har gjort bort sig i årets upplaga av Alliansen. Viby IF 1 slog ut ett av Vannebergas lag men åkte sedan ut mot ett av Glimåkras. Viby IF 2 piskade Knislinge med hela 9-2 och nu väntar Bromölla i nästa match.

Knislinge däremot hade inget bra Alliansenår. Ena laget fick stryk mot Östanå Bruks IF med 7-2 och det andra fick stryk med 9-2. Snart nytt år! ;)

Tänkte annars åka in och kolla Alliansen ikväll. Det gick rykten om att Mikael Thomasson skulle spela i Wä IF, själv så dementerar han detta och hänvisar till sjukdom. Spel för galleriet? kl 21.00 spelar Wä IF i alla fall.

I gårdagens Knislingekross så imponerade Oscar Hall och Marcus Ymsén.

Alla gjorde mål igår utom Andreas! Ek var visserligen målvakt men Kardum ursäktade sig med att han sparar dem till nästa match. Fullgott tycker jag om han infriar det. ;)

Undertecknad lyckades ännu ett år att notera sig i Alliansens målprotokoll. Gubben kan än! ;)

//Johansen


3 kommentarer:

 1. Skönt med lite riktiga skriverier om Alliansen. Den som skriver om turneringen i Bladet är antingen inlånad från orienteringsbevakningen på tidningen eller sniffar han åt helvete för mycket lim!!

  SvaraRadera
 2. Haha! Jag gör bara mål i de stora matcherna! ;)

  SvaraRadera
 3. Bra blogg men vi hoppas på ett bättre resultat för IFK när serien börjar.Vi är inget innelag vilket vi bevisat detta äret. Lycka till i alliansen.

  Forza IFK

  SvaraRadera

Keep it clean!