lördag 17 december 2011

Vibybloggens julkalender: Lucka 17

Hela namnet!
Gårdagens lirare var Mats Nordgren. Nordgren SR har rätt schyssta fotbollsmeriter kanske inte i klass med "Lucka 14" eller "Lucka 4" men de imponerar ändå. Micke Sjöberg tog ännu ett poäng och delar nu andraplatsen med Marcus Ymsén på 2 rätt vardera. Kardum leder fortfarande!Nyheter!

5 dagar innan julafton, det vill säga måndagen den 19 december, så kommer tävlingen att förändras lite. Det kommer fortfarande vara så att den som svarar rätt först som kommer att vinna. Däremot så kommer jag att ange från vilket klockslag svaren är giltiga. Förklaring, säger jag att jag vill ha svaren kl 13.00 så vinner det rätta svar som är först i kommentatorsfältet från och med kl 13.00. Däremot vinner man INTE om det dyker upp kl 12.59. Bloggens klocka gäller. Så det är bara till att synkronisera! ;)

 Så imorgon kommer klockslaget när jag vill ha måndagens svar. Det kan mycket väl vara så att inlägget publiceras tidigare under måndagen MEN svaren ska levereras exakt på eller efter en given tidpunkt. Som jag skrivit innan så får man bara en chans. Publicerar man sin kommentar innan angivet klockslag så har man förpassat sin chans att vinna den dagen. Jag kan redan nu säga att tidpunkterna kommer att vara olika, även kvällstider kommer att bli aktuella, dock aldrig mellan kl. 24.00-06.00.

 Men idag och till och med imorgon så är det först till kvarn...

Synpunkter på det kan ni maila till Martin KarlssonMr.Calzone@Pizzahut.nu


//Johansen

3 kommentarer:

Keep it clean!