måndag 18 oktober 2010

Bragden i Båstad

Brittens boys bortaslog Båstad!

Så mycket att skriva på så lite tid.

Det som hände i korthet.

Ymsén kom även sen till säsongens sista samling. Då kläcker Greger Andersson kommentaren "-Det är ingen slump att Ymsén slutar på -sen och Kardum på -dum"

Matchen! Hyr en thriller och du kanske får en video från mötet mellan Torekov/Båstad och Viby IF. Den hade liksom allt, ledning med 2-0 som vi tappade till 2-2, självmål av motståndarna, stolpskott och sedan bortdömt mål för Viby, friläge men offside?, mål på straff för motståndarna, benparad av Greger Andersson och slutligen en avgörande nick av Andreas Kardum. Han använde huvudet till något!!!

Sjukt dålig plan! Ser ni gropen? ;)

Torekov/Båstad förfogar verkligen en magnifik anläggning. Om de nu inte vinner sitt extrakval så kommer det alltså spelas division sex fotboll där nästa år.

Fritt fall ger läktare i division sex.

Segerrusig strax efter matchen skickade jag SMS till typ alla i min telefonbok. Många härliga svar, ett stack dock ut från mängden. Ett något annorlunda svar från den gamle Vibyspelaren Jetmir Isufi, för övrigt känd för sin ödmjuka sida. Jetmir skrev "-Haha gratulerar. Men vad har det med mig att göra? :)" Att jag alltid glömmer att universum kretsar kring Jetmir. My bad! ;)

Inte så konstigt att Torekov/Båstad ska splittras. De tog in en massa nya spelare till kvalet som inte spelat tidigare under säsongen. Eller det är det enda svar jag kan hitta på varför 5 stycken i laguppställning, både till hemma- och bortamötet saknade spelarlicens. Kul för de som blev petade?!

Pete körde ett matchlotteri på målskyttar. På mina lotter stod det Kalle Persson och Marcus Ymsén. Snacka om pengar i sjön! Kalle gjorde i och för sig mål förra gången vi kvalade men det är väl lite som blixten där. ;)

Till er som har tråkigt på jobbet, för mycket fritid eller bara älskar att läsa om fotboll kan kolla in följande hyperlänkar om Båstad/Torekov och Viby IF.

Nästa år så splittras Torekov/Båstad. Läs mer här men framförallt kolla in bilden men tillhörande bildtext. Är inte killarna lite unga för A-laget?

Sportbloggen på Helsingborgs dagblad tippade fel! :D

Ystads Allehanda:s fotbollsblogg uppmärksammade också bragden i Båstad och konstaterar att Båstad/Torekov får en ny chans att stanna kvar i femman.

Och inte att förglömma...Fotbollikristianstad.se

Tack till alla som gjorde lördagen till en sådan succé: Ordförande Mats Nilsson, resterande styrelse, festkommittén, tillrest publik, seniortruppen, tränare Peter Harrison och alla andra involverade i Viby IF.

Vill ni ha ett inlägg om Segerbanketten/Dragningsfesten med bilder, filmer och mingelkommentarer så är det fan till att kommentera.

//Johansen

6 kommentarer:

  1. Härligt inlägg :D

    Torekov/Båstad får ett extrakval!

    http://www.skaneboll.se/ImageVault/Images/id_44067/ImageVaultHandler.aspx
    Rankingen från Skåneboll, dom två högst rankade lagen möter varandra.

    SvaraRadera
  2. Klart vi vill höra dina tankar om segerbanketten!!

    SvaraRadera
  3. oförglömligt! jag hade dock värre lotter än dig.. Greger/inget/självmål på både första och sista målskytt.. ;) Tycker mitt namn lät ganska logiskt trots allt, 5 mål i år faktiskt.. ;)

    SvaraRadera
  4. Kul att Martin tog cred för min ordvits om Ymsén.... Ditt efternamn har för övrigt samma ändelse men det handlar kanske mer om mental kapacitet än fysisk inställelse?

    SvaraRadera
  5. Snarstucken som vanligt Greger. ;) Jag ska givetvis ändra det.

    SvaraRadera
  6. Kollade på Hipp Hipps hejarklack på Youtube. Mycket likheter med bussresan hem!!

    SvaraRadera

Keep it clean!