onsdag 13 oktober 2010

Viby hjärta Idol

Inte bara gamla anfallskamrater utan även en mycket skönsjungande duo. ;)

Det verkar finnas en djup sång- och musiktradition i Viby IF. Om man räknar bort att Jocke Persson nynnar på "Just idag är jag stark" när han duschar, att Rasmus Rosengren kan steppa ledmotivet till Bolibompa med fotbollsskor på, att Emil Lundgren är en fena på att spela Vuvuzela och att Andreas Kardum kan fisa introt till "Run to the hills" med Iron Maiden så finns det och har funnits många musiktalanger i klubben.

Idag hade tex Viby IF:s seniorlag lätt kunnat ställa ett riktigt rockband på benen. Greger Andersson (på elgitarr) , Johan Wikström (på trummor) och Kalle Persson (på bas). Alla har erfarenhet av att spela i band och de flesta spelar fortfarande. Kanske ett uppträdande på den kommande dragningsfesten?

Var är idolanknytningen? Den finner vi i klippet nedan. Den gamle Vibyspelaren Blend Isufi som sökte till Idol senare ställer sig upp och sjunger inför laget på träningslägret i Danmark-07. Starkt jobbat! Det finns en lite proffsigare video på Youtube med Blend och någon donna.


Kolla noga så ser du några kändisar som fortfarande är med i föreningen

Hur som helst så har alla som ställer sig upp inför grupp och uppträder har min respekt. Så även dessa två herrar från senaste lagfesten. Måste bara beundra Erik Karlssons (han som låter som Andreas Hörjel i klippet) annorlunda strategi att håna publiken innan han börjar sjunga. Sjukt modigt och kul! Linus Persson kompar förträffligt på det något felstämda pianot.



Sist men inte minst. Killen som sätter fjortisarnas hjärtan i brand. Rasmus Rosengren framför en riktig pojkbandslåt och får med publiken på noterna direkt.


Orkade inte vända den.

Sedan var det väl en tjej med i Idol i år som kom från Viby men det är en annan historia.

PS. Alla som som framträder i ovanstående videos skall äras. Det krävs mod att ställa sig där framme. DS.

Har jag glömt någon musiktalang i seniortruppen så ber jag så mycket om ursäkt.

//Johansen

1 kommentar:

  1. Jag gillade i alla fall inlägget!Kul att ni verkar kunna sjunga också;) Dessutom fick er blogg veckans hiss hos mig!:)

    SvaraRadera

Keep it clean!