fredag 19 november 2010

Fredag är tydligen en återkommande dag!

Körslaget nästa för Ghostbuster, Halmborg och Slangen.

Jag tänker inte skriva något om träningen mer än att Stevan Maksimovic satt på läktaren och tittade. Han hade tydligen skadat sig när korpenlaget FC Cigarettmaffia tränade. Han snackade något om foten men jag tror det rör sig om en skottskada. Martin Karlsson släpade med ett barn på träningen. Det kan inte vara hans för ungen var ganska söt OCH tyst!

Det var ännu ett par nya killar och tränade. Nu ska jag fan skita i och lära mig deras förnamn, ända tills de skriver på. Från och med idag så heter alla "Du där! ;)

Börjar snart att glömma namnen på de som man spelat med i flera år ju. ;) Demens?

Skulle fotbollikristianstad.se publicera namnet på alla spelare som testat för Viby IF bara hitintills så hade det inneburit många namn, över 20 st. De som jobbar med att sammanställa Silly seasonlistor hade onekligen fått jobba. Enligt listorna på nätet så har Viby IF bara ett nyförvärv. De kan gott stå kvar där. Folk får gärna tro det.

Ingen har aviserat att lämna.

De flesta som slutar spela i Viby IF, flyttar till annan ort eller slutar med fotbollen helt. Visst några undantag finns det men generellt så är det så.

Annars så verkar Åsums BK vara på väg att bli av med lite folk.

Halva Gualövs GoIF gick till Tosteberga/Nymölla.

Kan man lämna Kiaby och gå till Fjälkinge eller tvärtom. Tydligen kan man det. Händer det ofta? Jag kan inte komma på en spelare som lämnat Viby IF för Rinkaby till exempel. Omvänt, från Rinkaby till Viby finns ett par stycken, men det är lätträknade.

Fortsätta måla i helgen.

Okej, lite mer om träningen.
Sjukt imponerad av Marcus Almborgs tvåfotsdribblingar inomhus. Undrar om han kör sin "Vet inte jag vad jag ska göra med bollen så vet inte motståndarna-devis"? ;)

Kalle Persson fortsätter att imponera på tränaren. Inte spelmässigt då utan att han envisas med att dyka upp i en Man United-tröja. ;)

Nu när assisterande tränaren, Mats Andersson, håller på Chelsea kanske man vågar ta på sig sin Chelsea-tröja. Jag hade faktiskt på mig min CFC-mössa när vi joggade förra vintern men då var det mörkt som tur var. ;)

Dopingtest på Henke Sjöberg! Någonting är det, killen har tränat flera gånger...på raken till råga på allt. Eller kan det vara så enkelt att hans tv-spel har gått sönder.

Jag försökte tunnla Jonte Dahl. Hur dum får man bli. Det leder mig osökt in på veckans fredagsfräckis.

Det var en man som plötsligt blivit impotent. Efter flera veckors frustration bröt han till slut ihop och gick till läkaren. Efter efter grundlig undersökning säger doktorn:

- Jag har dåliga och goda nyheter. De dåliga är att musklerna runt din penis har förtvinat, och det är tyvärr obotligt.

- Och de goda nyheterna? frågar mannen, med paniken i halsgropen.

- Det finns en experimentell behandling, men det kan slå fel.
Den går ut på att man implanterar musklerna från en elefantsnabel i din penis.

Mannen tänker över saken och säger så:
- Tja, jag kan inte tänka mig ett liv utan sex, och jag skulle ångra mig för evigt om jag inte försökte någonting, så vi prövar!!

Så läkaren utför ingreppet och allt går som planerat.

Några veckor senare går mannen ut med sin flickvän till en restaurang för att fira sin nya utrustning.

När de sitter till bords, känner han hur det rör sig i skrevet, mer och mer, tills det gör riktigt ont.

För att dämpa smärtan bestämmer han sig för att dra ner gylfen.

Plötsligt snor sig mandomen ut ur gylfen, glider över bordet och greppar en källarfranska från brödkorgen, innan den försvinner ner i byxorna igen.

- Wow! säger den chockade flickvännen. Det var häftigt! Kan du göra det igen?

Med tårar i ögonen och högrött ansikte svarar mannen:
- Kanske, men jag vet inte om jag får plats med en till fralla i röven!


//Johansen

4 kommentarer:

 1. Det verkar till att bli en del nya underskrifter nästa vecka. Spelarrådet har gett klartecken till Pete att kolla på de fotbollsmässiga kvaliterna då de fått godkänt på de sociala. :)

  Kommer aldrig att erkänna om jag följde min devis eller om jag fintade med vilje på gårdagens träningen.

  SvaraRadera
 2. bra Johansen,äntligen fick jag bättre jobb än att baka pizza men jag är helt förvånad att du inte skrev något om ditt mål som du lyckades göra i slutet!

  SvaraRadera
 3. den är använd två gånger.. fortsätter envisas var väl kanske att ta i en aning. Men så går det när man överdriver allt och kör fulspel mot alla andra för att underminera resten och stärka sig själv. Inte mycket annat du gör som hjälper dig på den fronten antar jag? ;)

  SvaraRadera
 4. De som lämnar Kiaby IF för fif,vif osv är patetiska skitar utan något som helst hjärta, de kommer aldrig känna sig välkommna i Kiaby igen. Judas pack!!!

  SvaraRadera

Keep it clean!