torsdag 4 november 2010

Manwich, machosallad och manlighet!

Manlighet?

Som föräldraledig så finns det alltid de som ifrågasätter "manligheten" i att vara pappaledig. Föräldraledig är för övrigt ett bisarrt uttryck som får det att låta som det vore en semester, vilket det inte är. Likaså så är det de bästa du kan ge dina barn och egentligen finns det inget manligare.


Manlighet?

En fräckis om manlighet?
Mannen nyper sin fru i bilringen och säger "Om den här var fastare kunde du göra dig av med dina håll-in strumpbyxor". Frun kokar av ilska. Nästa morgon nyper mannen henne i bröstet och säger "Om det här var fastare kunde du göra dig av med din behå". Då tar hon ett fast grepp runt hans penis och säger "Om den här var fastare kunde vi göra oss av med brevbäraren, snickaren och din brorsa!"

Lite fotboll.
Hanaskogs IS trillade som sagt ner i femman. Läste lite på deras blogg. Är det en slump att de tog just detta klippet? Jag kan ju nästa lova att de inte nynnade på den på sin avslutningsfest.

Den före detta Vibyspelaren, Jetmir Isufi, förolämpade Viasats Sladjan Osmanagic grovt och visade stolt upp det på Facebook. Nu tycker jag personligen han är en av de kunnigare personerna i studion och faktafel kan alla göra även s.k experter. Hur som helst så är det en klassisk leverans av Jetmir, grov förolämpning och pekpinne i samma paket!

Roligt?

Berat Gjyrevci till Sölvesborg? Jag undrar hur mycket Åsums BK höjer sitt bud med nu?

En intervju med Andreas Grahm.

Denna veckan kunde jag inte träna men nästa vecka blir det tisdag och torsdag såvida jag inte får Ebola.

//Johansen2 kommentarer:

 1. Fyfan vilken jobbig macka att äta!

  Något för Michel Lotito att bita i.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Michel_Lotito

  "The biggest thing that I've ever eaten -- which gained me a place in the Guinness Book of Records -- is a plane. It was a Cessna, model number 150," Mangetout says. "I've eaten 18 bicycles, just as many television sets, supermarket trolleys."

  SvaraRadera
 2. Hahaha, nästan så att Jetmirs inlägg till Sladjan hade räckt som fredagsfräckis! haha riktigt sjukt :)

  SvaraRadera

Keep it clean!