torsdag 4 november 2010

Kina, Kjellman och käk!

Mmm! Jag ska ta det dyraste...eller inte!

Fotot ovan tog jag på ett matställe i Peking som liknade Kristianstads Trendie ganska mycket faktiskt. Kanske inte menyn just!

Viby IF:s internationella businessman nummer ett, Marcus"Frälsarn"Kjellman, försökte förra veckan göra sitt bästa för att skjuta min fredagsfräckis i sank. Han ville få det till att jag varit i Kina mer än honom och att de inte äter vårrullar i Kina. Båda påståendena var uppenbara falsarier, något som den gode Kjellman är en expert på. Det är allmänt känt att Kjellman tar till alla knep för att vinna. Fuska och Kjellman har numera blivit synonymt. Något som alla som var på senaste lagfesten kan intyga.

Kjellman har rätt i en sak det är att vi har sett olika delar av Kina. Jag har sett Kina från ett backpackerperspektiv i en månad medan Kjellman ser Kina återkommande från ett affärsmansperspektiv på sina månatliga affärsresor.

Frälsarn har koll på sina anställda!

Jag är hur som helst glad att han spelar i mitt lag och det finns ingen i laget som är så rolig att besegra i pingis.

Det om min favorit, Frälsarn!

Noterat inom fotbollen.

Spekulation. Kopparbergs/Göteborg förlängde inte kontraktet med landslagsmålvakten Hedvig Lindahl. Det kändes lite konstigt. En av orsakerna kan ju varit att hon varit för dyr i drift. Nu signar KDFF Lindahl och man får ju hoppas att KDFF har koll på ekonomin denna gången. Jag kan ju tänka mig att hennes löneanspråk är ganska höga eftersom hon har som ambition att leva på fotbollen. Kanske blir lite som Bajen där Rami Shaabans lön motsvarade halva spelartruppens. ;)

Christiano Ronaldos filmning igår var inte vacker. Han måste tittat på Rivaldo.Jag tittade dock på Chelsea-Spartak Moskva. Vilken lagmaskin Chelsea är. Det är lika kul varje gång och se försvarare försöka flytta på Didier Drogba.

//Johansen

4 kommentarer:

 1. Efter denna fina text måste jag erkänna att du faktiskt vann mot mig i pingis, iallafall när vi värmde upp:). I övrigt kan jag inte förneka något. Affärsresor till Kina är precis som bilden/ flygplatser/ bilresor /människor överallt /skumma middagar och intressanta möten ibland kan jag önska att jag hade en backpackerväska istället o upplevt landet som du har gjort.

  SvaraRadera
 2. Kjellman! Vi skulle sammanställa våra Kinaupplevelser. Jag anser Kina var det land där jag råkat ut för mest konstigheter.

  Sedan har jag en hel kollektion av foton som jag tagit på konstiga/roliga skyltar.

  Jag anar att du vill ha revansch i pingis!?

  SvaraRadera
 3. Det finns inget land som fascinera och skrämmer så mycket som Kina. Efter varje resa tänker jag aldrig någonsin att jag sätter min fot här igen. Men någon månad senare kommer känslan -måste verkligen åka till Kina:) Helt sjukt men du är den ende som förstår vad jag menar.

  Där finns ju ingen revansch för mig men möter gärna dig gärna igen. Måste bara öva upp mitt attackspel så jag slår hål på det döende trädets defensiv som du faktisk behärskar bra Lasse.

  SvaraRadera
 4. Ha ha ha! Så sant om Kina!

  Jag är din lärjunge i allt utom pingis.

  -Du får träna din defensiv istället för vad du än gör så kommer bollen tillbaka, det vet du!

  SvaraRadera

Keep it clean!