tisdag 24 augusti 2010

It's raining...

Jag tänkte först lägga upp en given klassiker. Gene Kellys "Singing in the rain" men det vill inte Youtube. Så Andreas Kardum tipsade om sina favoriter "The Dreambears" och de passar nog...någon?100% som lagledare. 6 poäng av 6 möjliga. Nu senast mot Skepparslövs IF. Referat finns här! Det är en del att hålla reda på som lagledare. Nu tror jag att jag har någorlunda koll på det mesta.

Lite mer om Viby IF.
Martin Karlsson tycker inte jag hyllar honom tillräckligt. Så här kommer det. Du är fan inte så värdelös ändå, du lyckas befinna dig på rätt ställe allt oftare på sista tiden. Sedan nämns du på listan. Det får fan räcka!

Gårdagens bänk var nog den bästa på länge och den blötaste. Snacket på bänken:

Blocket-Jimmie funderade allvarligt på att lägga ut Kardums skor på blocket efter han missat sitt femtioelfte inlägg och avslut.

Thomas Jönsson, som gillar ordvitsar som jag, drog en riktigt torr vits på bänken. Men det hjälpte inte vi förblev dyngsura. ;)

Martin Karlsson försökte övertala Pete att säga till Kardum att han varit värdelös och det var därför han blev utbytt.

Stevan Maksimovic satt så tyst ett tag att man var rädd för att råka dra ett skämt. Var så nära att dra något skämt om jugoslaviska maffian. Stevan sa sedan med ett leende på läpparna att han ska gå till bladet och säga att alla är rasister bara för att han fick börja på bänken.

Har nu glömt vilket skämt det var Coach Pete skrockade åt. Men som han skrockade. Skönt värre!

Greger Andersson fejkade skada bara för att jag skulle springa med läkarväskan tvärs över planen bara för att se hur han reste sig med sitt mördarsmil på läpparna. Kul Greger!

Ordförande Mats Nilsson fick mig att minnas varför jag valde Viby IF för ett antal år sedan. Det stavas eldsjäl, en go gubbe!

Annars...
För tidig ironi? Är det slumpen att städerna i översvämningens Pakistan heter Islamabad, Faisalabad och Hyderabad.

Såg sedan en annons i morgonens Kristianstadblad om att Pakistan behöver vatten. Är det riktigt säkert?

Jag vet att det är en hemsk katastrof. Det är förmodligen fel på mig. Humor är väl den bästa försvarsmekanismen. Det var väl därför vi skrattade oss igenom matchen igår.

//Johansen

2 kommentarer:

  1. Sjukt, nu börjar man bli omnämnd i varenda inlägg här ju ;)

    SvaraRadera
  2. Du gillar det! Jag hoppas att du finner det så motiverande att du äntligen börjar göra mål. ;)

    Som vikarierande lagledare så använder jag mig av alla möjliga medel för att nå resultat.

    SvaraRadera

Keep it clean!