torsdag 2 december 2010

Freaky friday uteblir

Slangen har ringt och berättat att han flyttar till Malmö.

Nästan samtidigt igår trillade två nya intervjuer ner i min inbox. Två riktigt bra och roliga intervjuer. Den ena, något efterlängtad, med Christian Månsson. Nu vet jag mer om Månsson än efter de 4 år vi spelat tillsammans. Den andre intervjun är med de senaste nyförvärvet Johan Grönkvist som tar bladet från munnen och levererar ett par sköna uppercuts. Tablån blir som följer:
 • Fredag 3 dec: Intervju med Christian Månsson
 • Lördag 4 dec: Bilder från pulkabacken, bara skojade, men det är där jag tillbringar dagen.
 • Söndag 5 dec: Vilodag!
 • Måndag 6 dec: Del 5: Intervju med ett nyförvärv. Johan Grönkvist gör entré.
Ingen fredagsfräckis imorgon alltså.

Ni nyförvärv som inte skrivit in er personliga info på vibyif.com gör det är ni snälla. Lite roligare och sidan blir mer intressant. Alla har fått inloggning. Problem med den, bara maila/messa.

Några intervjuer som jag hoppas få in snart är Mats Anderssons och Oskar Mauritzsons. Innan nästa helg, inte denna, hade varit trevligt. Blir bra flyt i bloggen då.

Vilken djävla alliansenlottning! Fjolårsmästarna Bromölla och Jämshög. De senaste åren har vi inte haft tur med lottningen men vi är bra på att slå ur underläge. Vi var ju bara en ribbträff ifrån att slå ut KFF för ett par år sedan som senare gick och vann hela tjottaballongen!

Efter resan till Thailand så skyller Andreas Hörjel sin trötthet på Dengue-feber när det egentligen handlar om detta. Det kanske förklarar hans time-out?! ;)

Martin Karlsson är bra målvakt...

OK! EN spelare lämnar. Jocke Persson beslöt till slut att spela tillsammans med Andreas "Ante" Stjernfeldt. Något som de pratat om i många år. Nu förenas de i Vanneberga, synd att det inte blev i Viby IF. Sedan har vi några som flyttar men det är något annat. Lycka till Jocke! Hans mål mot Vittskövle sitter fortfarande på näthinnan. :)

Årsmöte idag i klubbstugan kl. 19.00. Hinner nog inte dit men jag rekommenderar att så många seniorer att ta sig dit annars kanske medlemsavgiften höjs igen. ;)

I många kommuner är pengarna som ska bekosta snöröjning redan slut. Snälla kan de inte namnge de kommunerna så man får skratta åt dem. Hur f#n har man budgeterat då om pengarna är slut redan innan första advent. Där hade de säkert behövt Svinarps starke man...eller inte!

Ett passande klipp att ha på en fredag egentligen. Gillar MythBusters, detta avsnittet nedan har inte sänts i TV då det skulle vara för magstarkt.



Ni kan aldrig gissa vem Christian Månsson ville att bloggen skulle intervjua. Jag ser fram emot att skicka den intervjun till personen i fråga. Svaret får ni imorgon.

//Johansen

5 kommentarer:

 1. Bra inlägg idag, Johansen.
  Gillar att du äntligen fattat att jag är en sjukt bra målvakt :)

  Tur för Viby att Hörjel har skaffat en "stand-in" ifall han nu ska ta time-out.

  SvaraRadera
 2. Gott snack, Johansen.

  Hur kommer Jocke bli mottagen av Viby Ultras när Vanneberga kommer till Grönängen?

  SvaraRadera
 3. Tänkte på samma sak Slipsen...

  Tror det blir i stil med Figo's El Classico mottagande.
  Vem beställer Grishuvudet ?

  SvaraRadera
 4. Nån som jobbar på Scan?

  SvaraRadera
 5. Grishuvud? Kan vi inte ta Kardums? ;)

  Nu har jag fått in två nya intervjuer. Tre st står i kö att publiceras.

  Skickar ut tre nya. Två nyförvärvsintervjuer till Erik och Albin och en spelarintervju till Jimmie.

  SvaraRadera

Keep it clean!