lördag 5 februari 2011

Den Engdahlska arken!

Känd från TV!


Vad hände i veckan?

Plockade upp lite initierat skvaller om att BW-90:s Patrick Nilsson skulle ha ett kontrakt värt 120 000 kr. Räknar man med att det är som det brukar dvs ett 10-månaders kontrakt så kan ni själva räkna ut den något hyfsade månadslönen. Detta för en spelare i division tre. Hade det inte varit för att källan är trovärdig så hade jag avfärdat det helt. Undrar då vad Fisnik Alaj har som öste in mål i fyran förra året?

Torsdagens träning innehöll ett par nya styrkeövningar som Grandmaster Pete måste plockat ihop när han varit på dåligt humör efter att Man Utd förlorat eller något. Vissa "moves" kändes som tagna från något rullskridskodisco i England på 70-talet. Pete kanske kan bekräfta eller dementera. ;)

Tittade på "På spåret" i fredags och där skymtade min kollega Ronny Engdahls gröna eka förbi i filmen om Kristianstad. Tilläggas bör att Ronny delar ägarskapet med Ovesholms förre detta andretränare Staffan Berlin. Vilken Kristianstadsbo kunde förresten inte resmålet på 10-poängs nivån. "Kommunens slogan är Spirit of Food"! Tuuuut!

Lätta frågor var det denna gång, jag och min sambo drog in 40 poäng tillsammans. Vi skulle varit med! ;)

Lördagen bestod att titta på "bög-OS" eller Melodifestivalen som den så korrekt heter. Lite sjukligt fascinerad av den. Jag är väl lite smygbög då eller så är det för lite glamour i livet just nu med tre ungar och allt. ;)

Söndagen bestod av ännu en internmatch, den sista i ordningen. Domaren var katastrof, hade jag varit hans farsa hade han blitt utan kvällsmat. Skämt åsido, Alex Harrison skötte sig utmärkt och ska ha tack för att han ställde upp. Nu ser jag fram emot de riktiga träningsmatcherna.
Övrigt noterat.
Ted Elofsson lämnar återbud till matchen 5 minuter innan samling. Hur tänkte du där? Kan förklaras med att Henke Sjöberg lämnade återbud några timmar innan. Tydligen måste det dröjt innan Ted fick reda på detta. Kom igen grabbar! ;)

Sist så vill jag gratulera Åsums BK till nyförvärvet Kreshnik Zeka*. Det blir säkert jättebra! ;)
*I vintras var det andra gången som Kreshnik provtränade med Viby IF, denna gången så slutade det ännu sämre än första gången.

Nu börjar ÅBK kännas lite desperata. Enligt källor så är de även och drar i ett antal division 6 spelare, däribland Kadri Bucolli. Inget ont om Kadri, men det är väl ingen träningsnarkoman precis. Det dröjer inte länge innan de är nere i korpen och letar. ;)

Mitt råd, värva etablerat eller kör med det ni har.

//Johansen4 kommentarer:

 1. Haha re styrkeövningar --- du är så långt från sanningen man kan vara!!! Klart att jag var en lovande talang på discobanorna på 70-talet tillsammans med "Eddie the Eagle" men nej... styrkeövningar hämtades från olika fyspass jag har själv varit på år 2011 här i Kristianstad. Alltså supermoderna!

  70-talet var mer situps tills utmattning, och även cyklar liggandes - oj den hade jag glömt.

  Mitt råd, kör några extra pass själva hemma - det finns säkert objekt som man kan använda som de uteblivna vikter.

  Och en extra övning: kycklingvinge: placerar en vikt på 15kg i armvecket och kör kycklingvings-likanderörselse. Kvarsittning på torsdag för de som inte kan den.

  //Pete H

  SvaraRadera
 2. Tutar tågen när man drar i nödbromsen? Tack för info'n i så fall.....
  Och du hade nog behövt din sambo sammanhanget. Det "röda handtaget" sitter rätt högt upp :)

  SvaraRadera
 3. @Pete: Låter som torsdagsträningen kommer att bli tuff. Amar lär ju dyka upp nu när du nämnde ordet kycklingvinge.
  @Grönkvist: Ha ha ha! Hon är kortare så vi hade varit helt körda då :)

  SvaraRadera
 4. Haha, ja varför kan vi inte ha lite mat tillsammans efter någon träning=) hade ju varit trevligt=)

  Jag ska fan ringa patrick och ta reda om de är sant? skulle fan inte bli förvånad om han krävde pengar, han har ju precis gift sig och de är väl inte billigt=)

  SvaraRadera

Keep it clean!