söndag 27 februari 2011

Seg söndag

Nu är den äntligen här! Amar-tröjan finns till försäljning i Vibybloggens Cybershop! ;)

Match i lördags. Önnestad bombers stod för motståndet. Förra veckan så sprängde de bort Linderöd med 8-0 men mot The Green Machine så självdetonerade de och fick åka hem men en 5-2 förlust. Det känns som jag skrivit detta innan men Viby var närmare 6-2, 7-2, -8-2 än 5-3. Önnestad hade ETT skott i stolpen och INGA HÖRNOR. Så knappt inga skott på mål alltså förutom de som gick in och stolpskottet. Visst, Mattias Stedt fick säkert skopa något skott eller så men några kvalificerade räddningar slapp han göra. De mäktade med ett fint frisparksmål i alla fall. Vi får se vad de skriver om matchen. Jag har ett par förutsägelser om vad de kommer skriva. Vi får se om de slår in.

Och så glömmer vi inte att det var en träningsmatch. Alltid kul att vinna men det var bara en träningsmatch. Nästa vecka blir det tävlingsmatch.

Denna lördagen skippade jag melodifestivalen till förmånen för spelarfesten hos Amar. Därmed trodde jag att det skulle bli en ganska heterosexuell afton. Det kom att visa sig att det var fler bögar hos Amar än i deltävlingen i Malmö. ;) Det första som nådde mina ögon genom fönstret till Amars lägenhet var två killar ur laget som stod och dansade bredvid varandra. Det såg väldigt fjolligt ut. Tyvärr har jag inga bilder på detta men det har kommit till min kännedom att det finns. Räknar med att det landar lite bilder och filmer i min inbox i eftermiddag. Ni som inte har min mail hittar den på FB.

Lite betyg på kvällen. Lika bra att passa på för snart byter vi betygssystem.

MVG
Skogsmulleteaterns uppsättning av "Grandmaster Petes uppläxning". Hysteriskt roligt att se Oscar Hall och Leo P:s tolkning av Pete och Gnos tolkning av Martin och undertecknad. Återstår att se om pjässtycket påverkar framtida laguttagningar. ;)

Utdelar även ett MVG till ljugarbänken. På de sedvanliga platserna satt Kjellman och Martin. Mikael Brorsson anslöt så fort han kände lögnerna hagla. Kjelle och Martin påminner lite om de två gubbarna som satt på balkongen i Mupparna.

VG
Amars initiativ att flytta festen till honom. Hade blivit MVG om det funnits fler stolar/pallar att sitta på. Han var annars en perfekt värd.

G
Mikael Brorssons.....helt blank i huvudet just nu men visst var det "Eye of the tiger" som han framförde. Starkt att ta en sån låt! Imponerande!

IG
Mattias Stedts framförande av "Bättre och bättre dag för dag" lämnade en frågandes. Är det möjligt att om än snorfull inte kunna texten i refrängen? Och inte heller sätta melodin?

-
Jag tar och delar ut ett streck till Amars sång under kvällen. "Denna flaska den ska vandra..." är inte en godkänd sång enligt mig men eftersom flaskan innehöll sprit och det vara Amars flaska så gick det hem. Lite som att ligga med chefen innan lönen sätts.


Sedan så har jag inte betygsatt Amars lite udda partytrick att låta de unga i laget vaxa valda delar av hans bringa med vaxremsor. Vad han gjorde med vaxremsor hemma vågar jag inte ens tänka på. Jag vill heller inte veta varför Henke Sjöbergs stoppade ner vaxremsan i fickan efteråt. ;)

Sjöng Headmaster Mats? Jag har frågat flera, ingen kommer ihåg, jag minns inte heller...Pete har säkert statistik på det.

Petes försök att agera sångpedagog åt Amar var lite som att titta på någon som upprepade gånger dunkar huvudet i väggen. Petes gjorde sitt bästa men han fick inte igång Amar.

Davvan Alves var han där? ;)

Konstaterade att Snygge-Jakob och Stevan the Man inte sjungit. Tro inte att ni kommer undan bara för att ni är fjolårsnyförvärv.

Blocket-Jimmie kunde tydligen dricka ordentligt för jag fattade inte vad han mumlade om innan vi gick.

Det vara ganska skönt att vara veteran i klubben en sådan kväll, eller vad säger du Ymne?

Bilder och filmer kommer kanske upp på bloggen.

//Johansen10 kommentarer:

 1. Snyggt Johansen! Jävla kul igår!

  SvaraRadera
 2. Tack Amar för gästfriheten. Som vanligt blev det en kväll att minnas.

  Davvan, när gick du hem? Sov jag då? Hur fan lyckades du trycka ner 4 pölse och 2 burgare...

  SvaraRadera
 3. Kan inte riktigt släppa ögonblicket under matchen då Oscar M med en skottfint "lägger" två motståndarförsvarare och målvakten för att sedan passa en helt fri Mikael B som kan rulla in bollen i tom bur. Fotbolls poesi var det.

  SvaraRadera
 4. Reste mig ur sängen för tio min sen. Kunde knappt stödja på foten. Helvetes tv-spel!!

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket Almborg :)
  /Oskar

  SvaraRadera
 6. Angående Mats... "yellow submarine" gick bra.
  Och stor tack till Amar.
  Och "fem två till Viby, fem två till Viby, fem två till Viby, fem två till Viby"
  Sedan glöm inte Parkinsons skämtet!

  SvaraRadera
 7. Tack för festen! Också ett stort tack för ett mvg ser det som ett tecken på att vi någonstans trots allt nosar på sanningen.

  SvaraRadera
 8. Ha ha ha! Visst fan! Yellow submarine var det ju. Jag sjöng ju med men glömde ändå det. Det var ju VG på den! Annars är det bara att hålla med alla.

  @Kjellman: Helt rätt! På ljug och fusk så har du MVG!!!

  SvaraRadera
 9. Fint att ni plocka Önnestad så grovt!
  Verkar varit sjukt kul fest med :)

  Jävla synd att jag missade båda tillställningarna bara :P

  SvaraRadera
 10. Tack för en sjuklig kväll!, mindre kul i morse dock=)
  tycker vi ska försöka ha tillställningar oftare!

  Är de några som är intresserade av att se matchen på tisdag?

  SvaraRadera

Keep it clean!