fredag 18 februari 2011

Fredagsfräckisen tillbaka!

Men jag föredrar Kärleken.


Fredag och veckans ord är "konversation" i alla fall om man frågar Andreas Kardum. Tydligen så har den gode Kardum slutat läsa bloggen för att i stället läsa SAOL. Fast helt ärligt så måste det vara en kortversion av SAOL eller typ "SAOL for dummies". Hur som helst så har han börjat använda ord som han aldrig använt förut. Nu senast lyckade han klämma in ordet "konversation" när han munhöggs med Martin Karlsson. Det är lite som när mina tvillingar försöker säga nya ord. Man liksom häpnar!


Träningsmatch mot Håkan "Svennis" Hellbergs Venestad på söndag. Grandmaster Pete och Headmaster Mats ställer ett spelsuget lag på benen. Det känns som vi börjar tröttna på att tackla, tunnla och tråka varandra. ;)

Johan Wikströms sträng är...?

Två nya killar tränade med oss igår. Kul! Tränar de nästa vecka med så ska jag lära mig deras namn.

Tydligen så har KFF skurit ner på antalet betalkanaler i sin klubbstuga. Har Niklas Nordgren begärt löneförhöjning? ;)

Kylan kan dra åt helvete...och det leder osökt in på veckans fräckis.

Djävulen som förklarade att i det "nya trevligare helvetet" får varje person välja mellan tre olika typer av tortyr. Djävulen förklarade att dessa tortyrer körs i tusen-års cykler och att man kan välja vilken typ av tortyr man vill utsättas för först.
Djävulen tog mannen till det första rummet där en man hängde upp & ned bunden i fötterna och blev piskad med kedjor. Mannen skakade på huvudet och sa att han inte ville börja med denna tortyr.
De gick därför vidare till nästa rum där en man hängde bunden i händerna och blev piskad med ett tjockt rep. Mannen tackade även nej till denna form av tortyr.
I det tredje rummet fanns en naken man fastspänd mot väggen och en mycket ung vacker blondin som utförde oralsex på honom.
Mannen sa till djävulen
- "Nu börjar det likna någonting! Den här tortyren vill jag ha!"
Djävulen sa
-"Är du säker? Det håller på i tusen år."
Mannen försäkrade djävulen om att detta var straffet han ville ha. Så djävulen gick fram till en unga blondinen och sa
-Du kan gå nu, jag har hittat din ersättare.

//Johansen

6 kommentarer:

  1. Hahaha! skönt att äntligen se en RIKTIG fredags-fräckis på fredagarna igen :)

    SvaraRadera
  2. @Martin: Johan Wikströms sträng eller?????

    SvaraRadera
  3. Förstår inte riktig vad som är tortyren ?

    SvaraRadera
  4. Vem är Wikström! alla vet att jag aldrig skriver Wikström utan Wikhoff! ;)

    SvaraRadera
  5. Ja lite synd! Han som skrev Wikström får skämmas lite. Hade det stått Wikhoff så hade det varit roligt. Nu föll det platt tyvärr.

    Det finns ett fjärde rum i helvetet, där får man titta på Wikströms semi-rakade bröstkorg utan att titta bort eller blunda. Nästan värre än det tredje rummet. ;)

    SvaraRadera

Keep it clean!