torsdag 19 augusti 2010

En gris, en ko, en...

En gris, en ko, en...

Det känns bra efter gårdagens derby. Vinst med 4-2 ger totalt 8-2 mot Rinkaby GoIF i år.
Noterar följande från matchen:
Stabil laginsats med några ljusglimtar
Jocke Persson var brilliant på mitten. Bolltrygg och passningssäker. Matchens lirare!

Wä IF ångrar kanske att de släppte Nico Harrison till Viby IF. 3 mål på 2 A-lagsmatcher. "Ett i b-laget också!" tillade Nico blygsamt.

Martin Karlsson gjorde ett mål och två assist mot sitt forna lag, det känns nog bra.

Vikarierande målvakten Andreas Svensson skötte sig utmärkt med tanke på att killen inte tränat en endaste gång 2010. En blixtsnabb benparad av Andreas i andra halvlek räddade Viby ifrån ett givet baklängesmål . Rinkabyspelarna blev till slut så frustrerade att de till slut lyfte in Andreas i målet, som hade bollen säkert i nävarna. Sjukt att det målet godkändes!

Snyggaste målet stod Kalle Åstedt för. Fick bollen ett par meter utanför straffområdet och det kändes som han siktade i en evighet innan han iskallt vristade bollen stolpe in bakom Rinkabykeepern.

Slår man upp måltjuv i lexikonet kanske man hittar en bild på Rinkabys Kenneth Fredriksson. Utnyttjade direkt ett passivt försvar och en tveksam utrusning och vips var det mål.

Nöjd och glad men en aning frustrerad av att inte kunna vara med på planen. Får nu se om jag slutar på toppen av min karriär som lagledare.

//Johansen

2 kommentarer:

  1. "Får nu se om jag slutar på toppen av min karriär som lagledare.
    "

    Kan ju knappast bli sämre än din spelarkarriär :)
    Näää, se till att bli frisk för DU SKA SPELA MER.

    SvaraRadera

Keep it clean!